Tutustu tekijöihimme

Tekijät

Mikko Paltamaalla on kokemusta verkkoviestinnästä vuodesta 2002 eteenpäin, yrittäjänä vuodesta 2005 eteenpäin. Sinä aikana Mikko on toiminut vastuuhenkilönä ja tekijänä sadoissa erilaisissa projekteissa.

Mikon vahvinta osaamista ovat verkkosivustojen käyttäjäkokemukseen, suunnitteluun, toteutukseen, julkaisujärjestelmiin sekä projektinhallintaan liittyvät asiat. Lisäksi häneltä löytyy osaamista moniin muihinkin verkkoviestintään liittyviin asioihin, kuten markkinointiin, käytettävyyteen, saavutettavuuteen, tietosuojaan, hakukone- ja konversio-optimointiin, verkkomainontaan ja teknologiavalintoihin. Mikko on parhaimmillaan strategista suunnittelua tai erityistä tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Teknologiajohtaja, ohjelmistokehittäjä
Otto Manninen

Otto Manninen on työskennellyt vuodesta 2006 lähtien verkkosivustojen ja -sovellusten parissa, ja rakentanut useita satoja verkkosivustoja. Otolla on kokemusta Drupal-julkaisujärjestelmästä vuodesta 2007 eteenpäin ja myöhemmin kokemusta on kertynyt myös WordPress-julkaisujärjestelmästä ja Shopify-verkkokauppa-alustasta.

Otolla on laajaa osaamista erilaisten verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamisesta sekä teknologiavalinnoista. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat mm. teknisten asioiden nopea omaksuminen, sinnikkyys, ahkeruus ja yrittäjähenkisyys.

Hanna Lindewall on työskennellyt graafisena suunnittelijana ja verkkosivustojen rakentajana vuodesta 2008, joista viimeisimmät vuodet yrittäjänä.

Hannan osaamiseen kuuluu sivustojen graafinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, front-end-toteutus sekä WordPress-sivustojen rakentaminen. Hanna on myös aktiivinen ja tehokas projektien edistäjä.

Jukka Kalenius on työskennellyt WordPress-sivustojen suunnittelun ja toteutuksen parissa vuodesta 2011 lähtien.

Jukan vahvuuksia ovat kotisivujen graafinen suunnittelu, front-end-kehitys sekä WordPress-sivustojen toteuttaminen ja ylläpito. Verkkosivustojen lisäksi häneltä löytyy kokemusta verkkokaupoista, hakukoneoptimoinnista sekä AdWords- ja Facebook-mainonnasta. Työssä Jukkaa motivoi eniten uuden oppiminen ja asiakkaan tavoitteiden saavuttaminen.

Olli Nokkala on työskennellyt graafisena suunnittelijana ja verkkosivustojen rakentajana vuodesta 2011 eteenpäin.

Ollin osaamiseen kuuluu mm. verkkosivustojen suunnittelu ja front-end-toteutus sekä WordPress-sivustojen rakentaminen, ylläpito ja hostaus.