Tutustu tekijöihimme

Tekijät

Mikko Paltamaalla on kokemusta verkkoviestinnästä vuodesta 2002 eteenpäin, yrittäjänä vuodesta 2005 eteenpäin. Sinä aikana Mikko on toiminut vastuuhenkilönä ja tekijänä useissa sadoissa erilaisissa projekteissa, sekä palvellut onnistuneesti noin kahta sataa yksityisen, julkisen ja vapaaehtoissektorin toimijaa.

Mikon vahvinta osaamista ovat verkkosivustojen käyttäjäkokemukseen, suunnitteluun, toteutukseen, julkaisujärjestelmiin sekä projektinhallintaan liittyvät asiat. Lisäksi häneltä löytyy erityisosaamista moniin muihinkin verkkoviestintään liittyviin asioihin, kuten markkinointiin, käytettävyyteen, saavutettavuuteen, tietosuojaan, hakukone- ja konversio-optimointiin, verkkomainontaan ja teknologiavalintoihin. Mikko on parhaimmillaan strategista suunnittelua tai erityistä tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

teknologiajohtaja, ohjelmistokehittäjä
Otto Manninen

Otto Manninen on työskennellyt vuodesta 2006 lähtien verkkosivustojen ja -sovellusten parissa ja toteuttanut monta sataa verkkosivustoa eri alojen ja sektoreiden toimijoille. Otolla on kokemusta Drupal-julkaisujärjestelmästä vuodesta 2007 eteenpäin ja myöhemmin kokemusta on kertynyt runsaasti myös WordPress-julkaisujärjestelmästä ja Shopify-verkkokauppa-alustasta.

Otolla on laajaa osaamista erilaisten verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamisesta sekä teknologiavalinnoista, integraatioista, verkkopalvelimista ja muusta vastaavasta. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat mm. teknisten asioiden nopea omaksuminen, sinnikkyys, ahkeruus ja yrittäjähenkisyys.

Hanna Lindewall on työskennellyt graafisena suunnittelijana ja verkkosivustojen rakentajana vuodesta 2008 alkaen. Hän on vetänyt useita kymmeniä sivustoprojekteja, tehnyt lukuisia sivustototeutuksia ja suunnitellut visuaalisia ilmeitä ja muita markkinointimateriaaleja esitteistä messumateriaaleihin. Kokemusta hänelle on kertynyt niin yksityisen, julkisen kuin vapaaehtoissektorinkin asiakkuuksista.

Hannan monipuoliseen osaamiseen kuuluvat graafisen suunnittelun ohella projektinhallinta sekä verkkosivustojen WordPress-toteutus, front-end-toteutus, käyttöliittymäsuunnittelu ja saavutettavuusasiat. Hanna on aktiivinen ja tehokas projektien edistäjä, jonka työskentelyä ohjaavat visuaalisuus, selkeys sekä käytännöllisyys asiakkaalle. Hänellä on taito nähdä asiat nopeasti mielessään ja loihtia niistä toimivia kokonaisuuksia.

Jukka Kalenius on työskennellyt WordPress-sivustojen suunnittelun ja toteutuksen parissa vuodesta 2011 lähtien, keskittyen vuodesta 2018 eteenpäin vaativampiin ohjelmistokehitystehtäviin ja WordPressin ohella Shopify-verkkokauppoihin.

Jukan erityisosaamiseen kuuluu WordPress-julkaisujärjestelmä, Shopify-verkkokauppa-alusta ja front-end-toteutus. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. ahkera ja täsmällinen projektityöskentely, hyvä viestintä ja visuaalinen silmä. Jukalla on paljon kokemusta yritysten ja järjestöjen verkkosivustoista sekä verkkokaupoista. Viime vuosina kokemusta on kertynyt myös kansainvälisestä verkkokaupasta.

Työssä Jukkaa motivoi eniten uuden oppiminen ja asiakkaan tavoitteiden saavuttaminen.

Olli Nokkala on työskennellyt mainosalalla pääasiassa verkkosivustojen parissa vuodesta 2006, työtehtävien vaihdellessa keksintöihin liittyvistä innovaatiohankkeista graafiseen suunnitteluun ja web-kehittämiseen. Nykyisin Olli keskittyy verkkosivustojen testaamiseen, ylläpitoon, hostaukseen ja tukipalveluun.

Ollilla on kokemusta WordPress-julkaisujärjestelmästä vuodesta 2012. Hänellä on lukuisia rakennettuja sivustoja takanaan, arviolta lähemmäs 100, sekä itse suunnittelemiaan että yhteistyössä graafisen suunnittelijan kanssa toteutettuja. Lisäksi kokemusta löytyy mm. videoiden leikkaamisesta, valokuvauksesta ja kuvien editoinnista, sekä koulutusta graafisesta suunnittelusta kolmessa eri maassa.

Olli on tiimipelaaja, joka haluaa huolehtia myös asiakkaista erityisen hyvin.