Rekrytoimme päteviä tekijöitä - haluatko mukaan?

Yrityksemme tarkoitus

Olemme täysin kotimainen digitoimisto, joka auttaa asiakkaitaan viestimään verkossa tehokkaasti ja omien tavoitteidensa mukaisesti. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan pääosaamiseensa ja päätehtäviinsä, erikoisosaamista ja teknologian tuntemusta vaativien yksityiskohtien pähkäilyn sijasta.

Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa tehokkaasti ja omien tavoitteidensa mukaisesti. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan pääosaamiseensa ja päätehtäviinsä, erikoisosaamista ja teknologian tuntemusta vaativien yksityiskohtien pähkäilyn sijasta.

Tarjoamme tekijöillemme hyvän työyhteisön ja -ympäristön, jotta he voivat hyödyntää ammatillista osaamistaan miellyttävällä ja motivoivalla tavalla, vaikuttaa omaan työnkuvaansa, valita työympäristönsä, työmääränsä ja työaikansa, sekä saada osaamisestaan asianmukaisen palkkion.

Tavoitteenamme on mahdollisimman kestävän, reilun, vastuullisen ja ekologisen yrityksen rakentaminen sekä itsemme työllistäminen pitkälle tulevaisuuteen.

Aktiiviset rekrytointitarpeemme

Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa yrityksemme koko lähivuosina.

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti lisää avainhenkilöitä mukaan toimintaan, vastaamaan mm. palvelutuotannon sujuvasta päivittäisestä toiminnasta ja hallitusta laajentamisesta.

Lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan mm. projektinhallinnan, digitaalisen viestinnän, markkinoinnin suunnittelun, verkkosivustojen suunnittelun ja toteuttamisen sekä hakukone- ja konversio-optimoinnin ammattilaisista. Voit tarjota myös muuta osaamista, jota yrityksemme liiketoiminnassa vaaditaan.

Avoin hakemus

Kuulemme mielellämme taitavista tekijöistä, jotka voivat auttaa liiketoimintamme kehittämisessä ja pyörittämisessä nyt tai tulevaisuudessa.

Pyydämme, että kerrot vapaamuotoisesti osaamisestasi, ammatillisista tavoitteistasi, toiveistasi työn suhteen sekä siitä, mitä voisit meille tarjota. Kannattaa myös liittää hakemukseen CV tai linkki LinkedIn-profiiliin. Kannattaa myös liittää hakemukseesi työnäytteitä tai muita osoituksia osaamisestasi, mikäli sellaisia on.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut materiaalit osoitteeseen rekrytointi@konsepto.fi.

Huomaathan, että emme halua mainoksia ulkoistuspalveluista, rekrytointipalveluista, henkilöstövuokrauksesta tai muusta vastaavasta. Otamme vastaan hakemuksia vain suoraan sellaisilta ammattilaisilta, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään itse osana yritystämme ja tiimiämme.