Rekrytoimme päteviä tekijöitä – haluatko mukaan?

Yrityksemme tarkoitus

Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa tehokkaasti ja omien tavoitteidensa mukaisesti. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan pääosaamiseensa ja päätehtäviinsä, erikoisosaamista ja teknologian tuntemusta vaativien yksityiskohtien pähkäilyn sijasta.

Tarjoamme tekijöillemme hyvän työyhteisön ja -ympäristön, jotta he voivat hyödyntää ammatillista osaamistaan miellyttävällä ja motivoivalla tavalla, vaikuttaa omaan työnkuvaansa, valita työympäristönsä, työmääränsä ja työaikansa, sekä saada osaamisestaan asianmukaisen palkkion.

Tavoitteenamme on mahdollisimman kestävän, reilun, vastuullisen ja ekologisen yrityksen rakentaminen sekä itsemme työllistäminen pitkälle tulevaisuuteen.

Työskentelytavoistamme

Toiminnassamme yhdistyvät hyvät puolet yksin yrittämisestä ja isommasta yrityksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa vapaata, vastuullista, tavoitteellista ja joustavaa työskentelyä. Jokainen tekijä saa työnsä tueksi valmiin asiakaskunnan, asiantuntevan tiimin ja toimivat prosessit, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Tarjoamme tekijöillemme muut muassa:

  • Asiallisen, rennon ja hyväntahtoisen yrityskulttuurin
  • Kiinnostavia asiakkaita ja työtehtäviä
  • Yksinkertaisuutta ja joustavuutta, ei byrokratiaa
  • Taitavat, ystävälliset ja avuliaat työkaverit
  • Pitkälle kehitetyt pohjat ja prosessit
  • Mahdollisuudet kehittää osaamistaan
  • Työmäärät ja työajat omien toiveiden mukaan
  • Palkkiot työskentelyn tulosten mukaan
  • Työskentelyn etänä

Aktiiviset rekrytointitarpeet

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti johtamiskykyisiä henkilöitä mukaan toimintaan, vastaamaan mm. palvelutuotannon sujuvasta päivittäisestä toiminnasta ja yrityksen hallitusta laajentamisesta.

Lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan mm. projektinhallinnan, digitaalisen viestinnän, markkinoinnin suunnittelun, verkkosivustojen suunnittelun ja toteuttamisen sekä hakukone- ja konversio-optimoinnin ammattilaisista. Voit tarjota myös muuta osaamista, jota yrityksemme liiketoiminnassa vaaditaan.

Avoin hakemus

Kuulemme mielellämme taitavista tekijöistä, jotka voivat auttaa liiketoimintamme kehittämisessä ja pyörittämisessä nyt tai tulevaisuudessa.

Pyydämme, että kerrot vapaamuotoisesti osaamisestasi, ammatillisista tavoitteistasi, toiveistasi työn suhteen sekä siitä, mitä voisit meille tarjota. Kannattaa myös liittää hakemukseen CV tai linkki LinkedIn-profiiliin. Kannattaa myös liittää hakemukseesi työnäytteitä tai muita osoituksia osaamisestasi, mikäli sellaisia on.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut materiaalit osoitteeseen rekrytointi@konsepto.fi.

Huomaathan, että emme halua mainoksia ulkoistuspalveluista, rekrytointipalveluista, henkilöstövuokrauksesta tai muusta vastaavasta. Otamme vastaan hakemuksia vain suoraan sellaisilta ammattilaisilta, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään itse osana yritystämme ja tiimiämme.