Haluatko työskennellä kanssamme?

Avoimet tehtävät

Ei avoimia tehtäviä tällä hetkellä.

Avoin hakemus

Kuulemme mielellämme taitavista digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista sekä muista osaajista, jotka voivat auttaa liiketoimintamme kehittämisessä ja pyörittämisessä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
  • Taitavat, ystävälliset ja avuliaat työkaverit
  • Demokraattisen yrityskulttuurin
  • Joustavat työmäärät ja työajat
  • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa osaamista joistakin liiketoimintaamme liittyvistä asioista
  • Vastuullista, huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • Halua syventää ja laajentaa osaamistasi sekä kehittää työskentelyäsi
  • Valmiutta osallistua asiakastapaamisin pääkaupunkiseudulla
  • Hyvää suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa

Konsepton yritysmalli on litteä ja demokraattinen. Eri henkilöt ovat vastuussa eri osa-alueista ja asiakkuuksista osaamisensa ja kykyjensä mukaan. Keskustelemme ja päätämme asioista yhdessä ja tarvittaessa äänestämme tärkeistä asioista. Kukin toimii yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan.

Olemme hajautettu yritys, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki työt tehdään etänä tekijöiden omista työhuoneista käsin ja kommunikoimme Slackin, Google G Suiten, puhelimen, sähköpostin ja erilaisten projektinhallintasovellusten avulla. Tekijöiden tulee kuitenkin voida osallistua asiakastapaamisiin ja tarvittaessa työskennellä yhdessä pääkaupunkiseudulla.

Tiimimme jäsenet työskentelevät yrittäjinä tai kevytyrittäjinä ja laskuttavat Konseptoa tekemistään töistä. Edellytämme myös uusilta tekijöiltä valmiutta tällaiseen toimintamalliin. Näin voimme tarjota kaikille tiimimme jäsenille joustavat työskentelyajat ja työmäärät mahdollisuuksien mukaan kunkin omien toiveiden pohjalta. Neuvomme tarvittaessa miten laskutus kannattaa hoitaa.

Kaikki liiketoiminnasta kertyvät voitot jaetaan tekijöiden kesken työmäärien ja mahdollisen bonusjärjestelmän pohjalta. Toimintamallistamme johtuen pystymme tarjoamaan normaalia palkkatyötä korkeamman palkkiotason. Käytännössä tämä tarkoittaa osaamisestasi riippuen 35-55 €/h palkkiota, jolloin kokopäivätyötä vastaavasta 133 h/kk työskentelystä kertyy 4655-7315 €/kk bruttopalkkio.

Emme edellytä, että työskentelisit kokoaikaisesti tai pelkästään yrityksellemme, joten työ sopii hyvin myös sellaiselle tekijälle, jolla on jo omia asiakkaita palveltavanaan tai omia projekteja meneillään. Satunnaisesta työskentelystä ei kuitenkaan ole meille hyötyä, joten suosimme hakijoita, joilla olisi vähintään 30 h/kk käytettävissä meidän töillemme.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut materiaalit osoitteeseen rekry@konsepto.fi.

Pyydämme, että kerrot vapaamuotoisesti osaamisestasi, ammatillisista tavoitteistasi, toiveistasi työn suhteen sekä siitä, mitä voisit meille tarjota. Kannattaa myös liittää hakemukseen CV tai linkki LinkedIn-profiiliin. Kannattaa myös liittää hakemukseesi työnäytteitä tai muita osoituksia osaamisestasi, mikäli sellaisia on.

Huomaathan, että emme halua mainoksia ulkoistuspalveluista, rekrytointipalveluista, henkilöstövuokrauksesta tai muusta vastaavasta. Otamme vastaan hakemuksia vain suoraan sellaisilta ammattilaisilta, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään itse osana yritystämme ja tiimiämme.