Yrityksemme esittely

Toimintamme pähkinänkuoressa

Olemme digialan ammattilaisten yhteisyritys ja verkosto, joka edistää asiakkaidensa toimintaa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Kaiken työmme tarkoituksena on muuttaa tavoitteesi tuloksiksi verkossa. Tarjoamme erittäin kattavat palvelut sekä laajan osaamisen – kaiken mitä tarvitset nostaaksesi toimintasi verkossa seuraavalle tasolle.

Tähtäämme toiminnassamme siihen, että asiakassuhteista tulee pitkiä erinomaisen palvelun ansiosta. Haluamme myös tuottaa laadukkaita, kestäviä ja kannattavia ratkaisuja. Se onnistuu hyvän asiakaspalvelun, monipuolisen osaamisen ja kokemuksen, valmiiden ratkaisujen, alan parhaiden työkalujen ja viimeisen päälle hiottujen prosessien avulla.

Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia ratkaisuja, jotka itse ammattilaisina valitsisimme omiin tarpeisiimme. Tämän takia kaikki teknologiamme perustuu järkevään uudelleenkäyttöön, avoimeen lähdekoodiin, avoimiin rajapintoihin, avoimeen dataan ja peruskäytössä edullisiin tai ilmaisiin SaaS-palveluihin.

Kotipaikkamme on Helsinki ja palvelemme asiakkaita koko Suomessa, pääasiassa Etelä-Suomessa. Lisäksi meillä on muutama kansainvälinen asiakas.

Olemme hajautettu yritys, jonka henkilöstö asuu ja työskentelee Helsingissä ja eri puolilla Etelä-Suomea. Järjestämme tapaamiset yleensä Postitalossa Helsingin päärautatieaseman vieressä.

Lue lisää tekijöistämme ja arvoistamme.

Kokonaisvaltaista palvelua digitaalisen markkinoinnin tuottamiseen

Tarjoamme kattavat palvelut digitaalisen markkinoinnin strategiasta verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon, hostaukseen, optimointiin ja verkkomainontaan asti. Eli kaiken sen osaamisen, jota laadukkaan verkkosivuston tai verkkokaupan rakentaminen edellyttää.

Meiltä saat myös ystävällistä asiakaspalvelua sekä ammattitaitoa ja erityisosaamista vaativiinkin tarpeisiin.

Lue lisää palveluistamme.

Asiakaskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut moniin eri tarpeisiin

Rakennamme kaikenlaisia sivustoja, aina asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden sekä kohderyhmän tarpeiden pohjalta räätälöitynä.

Eniten meillä on kokemusta seuraavista sivustotyypeistä: yritysten kotisivut, yhdistysten kotisivut, verkkokaupat, tuotekatalogit, verkkojulkaisut ja kampanjasivustot. Lisäksi olemme tehneet muun muassa tietosivustoja, yhteisösivustoja, sijoittajasivustoja, verkkosovelluksia ja paljon muuta.

Sivustojen ohella teemme verkkokampanjoita sekä visuaalisia ilmeitä ja markkinointimateriaaleja.

Lue lisää ratkaisuistamme.

Teknisenä alustana WordPress, Drupal ja Shopify

Käytämme verkkosivustojen ja verkkokauppojen alustana alan suosituinta teknologiaa. Käyttämämme ohjelmistot ovat avointa lähdekoodia tai laadukkaita SaaS-palveluita. Ne ovat myös laajan kehittäjäyhteisön tukemia, joten voit luottaa niihin pitkälle tulevaisuuteen.

Verkkosivustot toteutamme WordPress- tai Drupal-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka etuja ovat yksinkertaisuus, keveys ja suuri määrä valmiita lisäosia. Drupal on myös yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Sen hyötyjä ovat joustavuus ja edullisuus vaativien sivustojen alustana.

Verkkokaupat toteutamme joko Shopifyn tai vaihtoehtoisesti WordPressin tai Drupalin suosituimpien verkkokauppalisäosien avulla, jotka ovat WooCommerce ja Drupal Commerce.

Lue lisää teknologiastamme.

Asiakkaana pk-yritykset, yhdistykset ja muut organisaatiot

Meihin luottavat monenlaiset yritykset kansainvälisistä konserneista mikroyrityksiin, sekä useat yhdistykset ja muut organisaatiot. Meillä on myös paljon start-up-kokemusta sekä asiakasprojektien että omien projektiemme kautta. Asiakkaamme arvostavat helppoutta, avoimuutta ja laatua, sekä luottavat siihen, että pystymme ratkaisemaan vaativatkin tehtävät onnistuneesti.

Vuoden 2019 alussa aktiivisiin asiakkaisiimme kuuluu 29 osakeyhtiötä, 11 yhdistystä sekä pörssiyhtiö, säätiö, korkeakoulu, kirjasto ja elinkeinonharjoittaja.

Tietoa toimintamuodostamme

Toimintamuotomme poikkeaa monista muista digialan yrityksistä siten, että kaikki tekijämme ovat yrittäjiä, eikä meillä ole palkattua henkilökuntaa. Tarjoamme kuitenkin asiakkaille kattavat palvelut, pitkälle kehitetyt ratkaisut ja vastaavan jatkuvuuden kuin mikä tahansa muu yritys.

Pyrimme yhdistämään toiminnassamme hyvät puolet yksin yrittämisestä ja isommasta yrityksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa vapaata, vastuullista, tavoitteellista ja joustavaa työskentelyä. Jokainen tekijä saa myös työnsä tueksi valmiin asiakaskunnan, asiantuntevan tiimin ja valmiit prosessit, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Olemme kokonaan tekijöiden omistama ja johtama yritys. Hierarkiamme on erittäin matala, työskentelemme yhdessä luotujen pelisääntöjen mukaan ja äänestämme tärkeistä päätöksistä. Kaikki saavat osallistua kaikkeen toiveidensa, kykyjensä ja käytettävissä olevan ajan mukaan.

Lue lisää tekijöistämme, arvoistamme ja rekrytoinnista.

Yrityksemme historiaa

Konsepto perustettiin vuonna 2005. Ensimmäiset 5 vuotta liiketoiminta oli yhden henkilön freelancer-tyyppistä konsultointia ja verkkosivustojen rakentamista. Projekteja toimitettiin sekä suoraan asiakkaille että alihankintana muille saman alan yrityksille. Tänä aikana hankittu kokemus erilaisista rooleista vaativissa sivustoprojekteissa toimi pohjana oman tarjonnan kehittämiselle myöhemmin.

Vuodesta 2010 eteenpäin toiminnassa on ollut mukana useita tekijöitä ja toiminnan painopiste on ollut kokonaisten sivustoprojektien ja oheispalveluiden toimittamisessa suoraan asiakkaille oman tiimin voimin. Tämä aika on myös ollut jatkuvaa kehitystyötä palveluiden, prosessien, teknologian, valmiiden ratkaisujen, oman markkinoinnin sekä yrityksen toimintamuodon parissa.