Yrityksemme esittely

Toimintamme tarkoitus

Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa tehokkaasti ja omien tavoitteidensa mukaisesti. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan pääosaamiseensa ja päätehtäviinsä, erikoisosaamista ja teknologian tuntemusta vaativien yksityiskohtien pähkäilyn sijasta.

Tarjoamme tekijöillemme hyvän työyhteisön ja -ympäristön, jotta he voivat hyödyntää ammatillista osaamistaan miellyttävällä ja motivoivalla tavalla, vaikuttaa omaan työnkuvaansa, valita työympäristönsä, työmääränsä ja työaikansa, sekä saada osaamisestaan asianmukaisen palkkion.

Tavoitteenamme on mahdollisimman kestävän, reilun, vastuullisen ja ekologisen yrityksen rakentaminen sekä itsemme työllistäminen pitkälle tulevaisuuteen. Olemme myös hiilineutraali yritys.

Yrityksemme missio ja visio

Pyrimme tekemään kotimaisten vapaaehtoissektorin, julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaidemme digitaalisesta viestinnästä mahdollisimman helppoa ja tehokasta ensiluokkaisen osaamisen, erinomaisen asiakaspalvelun ja alan parhaiden työkalujen avulla. Näin asiakkaamme voivat puolestaan täyttää omaa tarkoitustaan ja palvella omia asiakkaitaan paremmin.

Haluamme olla vastuullisten asiakkaiden ja pätevien tekijöiden näkökulmasta alamme ehdotonta kärkeä Suomessa arvojemme mukaisilla mittareilla:

  • Vastuullisuus
  • Ekologisuus
  • Asiakashyödyt
  • Asiakaskokemus
  • Työntekijöiden hyvinvointi
  • Työntekijäkokemus

Lue lisää arvoistamme.

Yrityksemme tarjonta

Työmme tarkoituksena on muuttaa tavoitteesi tuloksiksi verkossa. Tarjoamme erittäin kattavat palvelut sekä laajan osaamisen – kaiken mitä tarvitset nostaaksesi toimintasi verkossa seuraavalle tasolle.

Tähtäämme toiminnassamme siihen, että asiakassuhteista tulee pitkiä erinomaisen palvelun ansiosta. Haluamme myös tuottaa laadukkaita, kestäviä ja kannattavia ratkaisuja. Se onnistuu hyvän asiakaspalvelun, monipuolisen osaamisen ja kokemuksen, valmiiden ratkaisujen, alan parhaiden työkalujen ja viimeisen päälle hiottujen prosessien avulla.

Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia ratkaisuja, jotka itse ammattilaisina valitsisimme omiin tarpeisiimme. Tämän takia kaikki teknologiamme perustuu järkevään uudelleenkäyttöön, avoimeen lähdekoodiin, avoimiin rajapintoihin, avoimeen dataan ja peruskäytössä edullisiin tai ilmaisiin SaaS-palveluihin.

Asiakaskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut moniin eri tarpeisiin

Rakennamme kaikenlaisia sivustoja, aina asiakkaan sekä kohderyhmän tarpeiden pohjalta räätälöitynä.

Eniten meillä on kokemusta seuraavista sivustotyypeistä: yritysten kotisivut, yhdistysten kotisivut, verkkokaupat, tuotekatalogit, verkkojulkaisut ja kampanjasivustot. Lisäksi olemme tehneet muun muassa tietosivustoja, yhteisösivustoja, sijoittajasivustoja, verkkosovelluksia ja paljon muuta.

Sivustojen ohella teemme verkkokampanjoita sekä visuaalisia ilmeitä ja markkinointimateriaaleja.

Lue lisää ratkaisuistamme.

Kokonaisvaltaista palvelua digitaalisen markkinoinnin tuottamiseen

Tarjoamme kattavat palvelut digitaalisen markkinoinnin strategiasta verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon, hostaukseen, optimointiin ja verkkomainontaan asti. Eli kaiken sen osaamisen, jota laadukkaan verkkosivuston tai verkkokaupan rakentaminen edellyttää.

Meiltä saat myös ystävällistä asiakaspalvelua sekä ammattitaitoa ja erityisosaamista vaativiinkin tarpeisiin.

Lue lisää palveluistamme.

Teknisenä alustana WordPress, Drupal ja Shopify

Käytämme verkkosivustojen ja verkkokauppojen alustana alan suosituinta teknologiaa. Käyttämämme ohjelmistot ovat avointa lähdekoodia tai laadukkaita SaaS-palveluita. Ne ovat myös laajan kehittäjäyhteisön tukemia, joten voit luottaa niihin pitkälle tulevaisuuteen.

Verkkosivustot toteutamme WordPress- tai Drupal-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka etuja ovat yksinkertaisuus, keveys ja suuri määrä valmiita lisäosia. Drupal on myös yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Sen hyötyjä ovat joustavuus ja edullisuus vaativien sivustojen alustana.

Verkkokaupat toteutamme joko Shopifyn avulla, tai tarvittaessa WordPressin tai Drupalin suosituimpien verkkokauppalisäosien avulla, jotka ovat WooCommerce ja Drupal Commerce.

Lue lisää teknologiastamme.

Asiakkaana yritykset, järjestöt, säätiöt ja muut organisaatiot

Meihin luottavat monenlaiset yritykset kansainvälisistä konserneista mikroyrityksiin, samoin useat järjestöt, säätiöt ja julkiset organisaatiot.

Vuonna 2021 meillä on yli 50 aktiivista asiakasta, joista 65 % on osakeyhtiöitä, 15 % järjestöjä ja 6 % säätiöitä. Lisäksi teemme töitä mm. kaupungille, kunnalle, valtion laitokselle, korkeakoululle ja kirjastolle.

Viimeisen viiden vuoden aikana järjestöpuolen kiinnostus palveluihimme on ollut jatkuvassa kasvussa, ja olemme myös saaneet erinomaista palautetta palveluistamme. Lisäksi verkkokauppaan liittyvä tarjontamme on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Asiakkaamme arvostavat helppoutta, avoimuutta sekä laatua, ja luottavat siihen, että pystymme ratkaisemaan vaativatkin ongelmat onnistuneesti.

Lue lisää suositteluistamme ja työnäytteistämme.

Tietoa toimintamuodostamme

Olemme digialan ammattilaisten yhteisyritys ja verkosto, joka edistää asiakkaidensa toimintaa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Kotipaikkamme on Helsinki ja palvelemme asiakkaita koko Suomessa, pääasiassa Etelä-Suomessa. Lisäksi meillä on muutama kansainvälinen asiakas.

Toimintamuotomme poikkeaa monista muista digialan yrityksistä siten, että kaikki tekijämme ovat yrittäjiä, eikä meillä ole palkattua henkilökuntaa. Tarjoamme kuitenkin asiakkaille kattavat palvelut, pitkälle kehitetyt ratkaisut ja vastaavan jatkuvuuden kuin mikä tahansa muu yritys.

Pyrimme yhdistämään toiminnassamme hyvät puolet yksin yrittämisestä ja isommasta yrityksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa vapaata, vastuullista, tavoitteellista ja joustavaa työskentelyä. Jokainen tekijä saa myös työnsä tueksi valmiin asiakaskunnan, asiantuntevan tiimin ja valmiit prosessit, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Olemme tekijöiden omistama ja johtama yritys. Hierarkiamme on matala, työskentelemme yhdessä luotujen pelisääntöjen mukaan ja äänestämme tärkeistä päätöksistä. Kaikki saavat osallistua kaikkeen toiveidensa, kykyjensä ja käytettävissään olevan ajan mukaan.

Olemme hajautettu yritys, jonka henkilöstö asuu ja työskentelee Helsingissä ja eri puolilla Etelä-Suomea. Pidämme tapaamiset yleensä etänä, mutta tarvittaessa myös livenä asiakkaiden luona tai Postitalossa Helsingin päärautatieaseman vieressä.

Lue lisää tekijöistämme, arvoistamme ja rekrytoinnista.

Yrityksemme historiaa

Konsepto perustettiin vuonna 2005. Ensimmäiset viisi vuotta liiketoiminta oli yhden henkilön freelancer-tyyppistä konsultointia ja verkkosivustojen rakentamista. Projekteja toimitettiin sekä suoraan asiakkaille että alihankintana muille saman alan yrityksille. Tänä aikana hankittu kokemus erilaisista rooleista vaativissa sivustoprojekteissa toimi pohjana oman tarjonnan kehittämiselle myöhemmin.

Vuodesta 2010 eteenpäin toiminnassa on ollut mukana useita tekijöitä ja toiminnan painopiste on ollut kokonaisten sivustoprojektien ja oheispalveluiden toimittamisessa suoraan asiakkaille oman tiimin voimin. Tämä aika on myös ollut jatkuvaa kehitystyötä palveluiden, prosessien, teknologian, valmiiden ratkaisujen, oman markkinoinnin sekä yrityksen toimintamuodon parissa.

Vuodesta 2020 olemme kehittäneet toimintaamme paremmin skaalautuvaksi, tarkoituksena kaksinkertaistaa yrityksen koko aiempaan verrattuna. Nähtäväksi jää mitä kaikkea tuleva vuosikymmen tuo tullessaan!