Trähus, Trä hem ja Trä Group kotisivut

Asiakas

Trä Group luo ja kehittää terveellisen ja kestävän asumisen tulevaisuutta tuomalla yhteen rakennusalan, modernin arkkitehtuurin ja uuden teknologian huippuosaajat ja innovaatiot. Trä Group -perheeseen kuuluvat Trähus, Trä hem, Trä-D ja Saatsi Arkkitehdit.

Trähus on perinnerakentamiseen erikoistunut yritys, joka vaalii perinteisiä rakennusarvoja kohteissaan. Trä hem tarjoaa ekologisen kodin remontteja ja palveluita niin sisälle, kuin puutarhaan.

Tavoitteet

Saimme keväällä 2017 tarjouspyynnön Trähusin sivuston toteuttamisesta. Myöhemmin samana vuonna Trähusin pohjalta rakennettiin Trä Group ja Trä hem -sivustot. Seuraavana vuonna rakennettiin sittemmin omaksi yrityksekseen irroitettu Trä Kronor.

Trä Groupin sivustot olivat meille tekijöille henkilökohtaisella tasolla mielenkiintoinen projekti, sillä vanhat talot ja kestävät rakennustavat kiinnostavat myös Konsepton tekijöitä. Sivustojen rakentamisen ammattilaisina halusimme tuoda mukaan ratkaisumme sivustojen pitkäikäisyydestä ja helposta päivitettävyydestä sekä vastata asiakkaan tarpeisiin visuaalisesta näyttävyydestä.

Projekti

Trä-perheen Minna-Kaisa Kuosmanen suunnitteli Trä Kronorin brändin mukaisen tyylikkään ulkoasun. Vastasimme sivuston toteutuksesta WordPress-julkaisujärjestelmään.

Sivustoilla esitellään ajankohtaisia artikkeleita aihepiiriin liittyen, jonka lisäksi niille tuli erilaisia painikkeita, avautuvia osioita, tiimin esittely, referenssilistaus sekä lomake yhteydenotoille.

Tulokset

Uusien tyylikkäiden kotisivujen avulla potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen ja heille viestiminen on nyt entistä helpompaa, mikä edesauttaa osaltaan yrityksen kasvusuunnitelmia ekologisen ja kestävän rakentamisen saralla.

Sivustoista henkii tavoiteltu laadukkuus, sillä ne ovat tyylikkäät ja hyvin toimivat.