Trä Kronor kotisivut

Asiakas

Trä Kronor rakentaa laadukkaita ja esteettisiä koteja perinteisillä, hyväksi havaituilla rakennusmenetelmillä, joiden ansiosta talot kestävät sukupolvelta toiselle. Talot rakennetaan ilman terveydelle tai ympäristölle haitallisia materiaaleja, yhdistettynä nykyaikaiseen asumismukavuuteen.

Tavoitteet

Trä Kronorin sivustosta haluttiin tehdä selkeästi omannäköisensä. Ulkoasun tuli ilmentää Trä Kronorin arvoja ja laadukkuutta. Olimme toteuttaneet asiakkaan kanssa aikaisemmin samalle pohjalle kolme muuta sivustoa: Trähusin, Trä Hemin ja Trä Groupin.

Trä Groupin sivustot olivat meille tekijöille henkilökohtaisella tasolla mielenkiintoinen projekti, sillä vanhat talot ja kestävät rakennustavat kiinnostavat myös Konsepton tekijöitä. Sivustojen rakentamisen ammattilaisina halusimme tuoda mukaan ratkaisumme sivustojen pitkäikäisyydestä ja helposta päivitettävyydestä sekä vastata asiakkaan tarpeisiin visuaalisesta näyttävyydestä.

Projekti

Trä-perheen Minna-Kaisa Kuosmanen suunnitteli Trä Kronorin brändin mukaisen tyylikkään ulkoasun. Vastasimme sivuston toteutuksesta WordPress-julkaisujärjestelmään.

Laadukkaista kodeista kiinnostuneille sivusto tarjoaa paljon tietoa Trä Kronorin palveluista. Lisätietoja on mahdollista tilata kattavalla lomakkeella, uutiskirjetilaus onnistuu useasta kohdasta ja esitteiden/varauslomakkeiden lataaminen on helppoa. Kotisivujen lisäksi Trä Kronor panostaa viestinnässään vahvasti sosiaalisen median alustoihin, joten uudet julkaisut on huomioitu näkyvästi jo etusivulla.

Tulokset

Uusien tyylikkäiden kotisivujen avulla potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen ja heille viestiminen on nyt entistä helpompaa, mikä edesauttaa osaltaan yrityksen kasvusuunnitelmia ekologisen ja kestävän rakentamisen saralla. Sivuston lopputulos puhuu puolestaan!

Yhteistyössä asiakkaan kanssa sivustosta saatiin leiskojen mukainen, kauniisti kaikilla laitteilla ja selaimilla toimiva nykyaikainen sivusto. Sivuston ulkoasu on saanut paljon ihastelua osakseen. Konseptolle toteuttajana tärkeintä oli, että sivusto toimii mutkattomasti ja sen päivitettävyys on asiakkaalle mahdollisimman helppoa WordPressin hallinnassa myös itse.