Asiakkaidemme suositteluja

Yhteistyö kanssanne sujui oikein hyvin. Erityisesti arvostin kykyänne ymmärtää tarpeemme ja tarjota niihin sopivia ratkaisuja. Myös se, että kehitysratkaisut tehtiin hakukoneoptimointi edellä, oli meille erityisen tärkeää. Teillä on asiantuntijuutta, joustavuutta ja kilpailukykyiset hinnat. Projektin läpivientiä helpotti myös se, että saimme kaikki palvelut saman katon alta.

Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Uudesta sivustosta tuli sekä visuaalisesti että teknisesti toimiva ja houkutteleva.

Noora Husu
Marketing Planner
Strömma Finland Oy Ab

Konsepton kanssa kommunikoiminen oli helppoa ja saimme jo tarjousvaiheessa selkeitä näkemyksiä siitä, kuinka sivustomme uudistaminen tiukalla budjetilla olisi järkevintä toteuttaa.

Sivujen valmistuttua olemme saaneet kiitosta niiden selkeydestä ja raikkaasta ulkoasusta. Ne ovat selkeät ja helppokäyttöiset myös päivittäjälleen. Uudistukselle asettamamme tavoitteet toteutuivat selkeästi ja uudistus on auttanut meitä nostamaan esimerkiksi sivujen kävijämäärää huomattavasti.

Voin hyvin suositella Konseptoa sivustouudistuksen tekijäksi.

Tuuli Vuori
viestinnän ja vaikuttamistyön asiantuntija
Suomen Rauhanliitto ry

Konsepto valikoitui kilpailutuksen pohjalta kumppaniksi projektiin, koska heillä vaikutti selvästi olevan eniten kiinnostusta ja kykyä lähteä ratkaisemaan meidän liiketoiminnalle spesifejä haasteita. Yhteistyö Konsepton tiimin kanssa pelasi hyvin projektin alusta loppuun, eivätkä projektin kokoa kasvattaneet matkan varrella ilmenneet haasteet aiheuttaneet Konsepton päässä ongelmia resursoinnissa. Erityisen paljon arvostimme tiimin saatavuutta projektin alusta loppuun sekä kykyä pilkkoa toteutus helpommin hallittaviin osiin.

Voin huoletta suositella Konseptoa yhteistyökumppaniksi etenkin niille, jotka kaipaavat verkkokaupaltaan vähän enemmän kuin valmiin avaimet käteen -paketin. Yhteystyökumppanina Konseptosta jäi tämän projektin pohjalta sellainen kuva, että Konsepton tiimi todella paneutuu asiakkaan heittämiin haasteisiin ja kartoittaa niihin parhaat ratkaisumallit perusteellisesti.

Janne Lahtinen
Online Business Manager
Spin18 Oy

Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa osaamisestanne ja yhteistyötaidoistanne. Kampanjasivusto on saanut valtavasti myöteistä huomiota.

Saara Vesikansa
erityisasiantuntija
Taiteen edistämiskeskus

Konsepto on erittäin joustava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat toimii. Projektin aikana yhteydenpito oli toimivaa, tämä oli meille tärkeää ja tästä syystä lopputulos oli toivotunlainen.

Teemu Räsänen
eCommerce Manager
Halti Oy

Konsepto on ollut joustava ja luotettava kumppani, joka perehtyi asiakkaan tarpeisiin ja etsi niihin sopivat ratkaisut. Yrityksestä löytyy asiantuntijuutta, ja jos oli asioita, mitä emme heti pystyneet ratkaisemaan, niihin haettiin ratkaisut. Konsepton hinnat ovat kilpailukykyiset, mikä on pienelle yritykselle tärkeää.

Anne Mäkijärvi
Myyntipäällikkö
Osmia

Vaikeinta oli itse tietää, mitä haluamme sanoa, mutta Konsepton kyydissä oli helppo matkustaa.

Marianna Heikinheimo
Toimitusjohtaja
Ark-byroo oy

Kommunikointi Konsepton Hannan ja Jukan kanssa sujui erinomaisesti. He avasivat meille sote-alalla työskenteleville kärsivällisesti teknisiä termejä, ja koimme koko projektin ajan, että voimme kysyä ihan mitä tahansa.

Uskallan lämpimästi suositella Konseptoa, vaikka et olisi koskaan aiemmin tehnyt verkkosivujen parissa töitä. Meillä oli koko ajan luotto siihen, että Konsepto toimittaa meille parhaat mahdolliset sivut, ja niin tapahtuikin. Verkkosivumme ovat saaneet runsaasti kiitosta selkeydestä, visuaalisesta ilmeestä ja käytettävyydestä.

Kirsi Broström
toiminnanjohtaja
Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Lukuisista kuvittajista koostuvan järjestön valtava tietomäärä on nyt helposti löydettävissä. Konsepto on toteuttanut myös myöhemmin tilaamamme korjaukset ja parannukset aina ripeästi ja ammattitaidolla, kuten vasta sivuston valmistumisen jälkeen avatun galleriamme alasivujen lisäämisen.

Veera Pekkinen
Tuottaja
Kuvittajat ry

Konsepton tehostuspalvelu oli hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus jossa hintalaatusuhde oli kohdillaan.

Konsepto ehdotti hakusanaliikenteeseen ja sivuston sisältöön perustuen optimointitoimenpiteitä Precosan websivustolle, jotka he myös toteuttivat ammattimaisin ottein projektinjohtajina yhteistyössä Biocodexin kanssa.

Tiina Tertsunen
Brand Manager
Biocodex Oy

Olemme oikein tyytyväisiä kokonaisuudessaan uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Kiitos paljon sujuvasta yhteistyöstä Hannalle ja Aleksille! Mukavaa, että kaikki eteni myös hyvin aikataulussa.

Minna Magnusson
kehittämissuunnittelija, VTM
A-klinikkasäätiö

Kiitos kovasti Operight.fi-sivuston uudistuksesta! Meillä kaikki ovat olleet yllättyneitä miten hyvin projekti ja uudistus eteni ja kaikki toimii, saitte todella kiitosta monesta suunnasta.

Anni Wargh
Training Manager
IPR University Center

Lämmin kiitos Konseptolle mukavasta projektista! Missään vaiheessa ei ollut huolta siitä, etteivätkö asiat olisi luonnistuneet. Tiimin kanssa oli helppo työskennellä: pidettiin, mitä luvattiin ja autettiin heti. Myös ohjaus tyylillisesti toimiviin ratkaisuihin oli ystävällistä ja pätevää.

Minna Riikka Järvinen
toiminnanjohtaja
Kehittämiskeskus Opinkirjo

Kiitos hyvästä ja nopeasta duunista.

Jarkko Hakola
toimitusjohtaja
Print&Media Publishing Oy
Taiteilija-verkkolehden uudistus ylitti toiveemme. Kuvataiteilijoiden ammattilehdessä visuaalisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja uusi sivusto tuo hienosti esiin kuvataiteen moninaiset sisällöt. Konsepton asiantuntemuksen ansiosta uusi sivusto myös toimii hyvin eri välineissä. Olemme saaneet uudistuksesta runsaasti myönteistä palautetta.
Miisa Pulkkinen
päätoimittaja
Taiteilija-verkkolehti
Konsepto on joustava ja erittäin asiantunteva yhteistyökumppani. Konsepton Drupal-erityisosaaminen on ollut tärkeä osa ison yhteisen projektin onnistumisessa. Suosittelemme lämpimästi Konseptoa!
Turkka Saarikoski
copywriter
Mainostoimisto Media M1 Oy
Olemme tyytyväisiä projektin suunnitteluun ja läpivientiin. Sivuston rakentaminen sekä käyttöönotto sujuivat jouhevasti.
Samu Härkönen
toimitusjohtaja
SidontaPlus Oy

Sivustoprojekti vietiin läpi tiiviillä aikataululla. Toteutuksen aikana alkuperäiseen suunnitelmaan tehdyt muutokset ja lisäykset onnistuivat vaivatta ja yhteydenpito toimi ilman viiveitä.

Jatkamme yhteistyötä ja sivustomme kehittämistä yhdessä Konsepton kanssa. Voin suositella lämpimästi heidän palvelujaan.

Sami Koskimaa
toimitusjohtaja
Metsäpalvelu Arvometsä Oy
Ketterät kumppanit ovat aina vaan arvokkaampia. Konsepto on yksi sellainen.
Kimmo Peränen
asiakkuus- ja markkinointijohtaja
Lönnberg Painot Oy
We had many nice messages concerning the new website, good job! Thanks again for all.
Audrey Durand
Marketing manager
Rapala France SAS

En ole koskaan ollut IT-projektissa, jossa olisi ollut näin vähän esteitä. Loistavaa työtä teidän puoleltanne.

Anu Koskinen
Group Controller
Rapala VMC Oyj