Rapala VMC kotisivut

Rapala VMC Oyj on suomalainen pörssiyhtiö ja yksi kalastusbisneksen neljästä suuresta kansainvälisestä toimijasta. Konsernin brändejä ovat mm. Rapala, VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Marttiini ja Peltonen. Yhtiön historia ulottuu vuoteen 1936, jolloin Lauri Rapala aloitti käsintehtyjen uistinten myynnin.

Rapala VMC:n kotisivut esittelevät pörssiyhtiön ja tarjoavat ajantasaiset tiedot sijoittajille. Sivuston erikoistarpeita olivat laajat sijoittajatiedot, pörssidataa esittävien kolmannen osapuolen komponenttien integraatiot sekä sivuston korkea saatavuus.

Vastasimme sivuston toteuttamisesta Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä sekä testaamisesta eri selaimilla. Vastasimme myös sivuston mobiiliresponsiivisuuden suunnittelusta ja avustimme asiakasta sijoittajatiedon rakenteen ja esitystavan suunnittelussa. Lisäksi vastaamme sivuston ylläpidosta, hostauksesta ja korkean saatavuuden varmistamisesta.

Sivuston konseptin, markkinointisisällön ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastasi 358, sijoittajatiedon komponenteista vastasi Euroland ja sisällöistä asiakas itse.

En ole koskaan ollut IT-projektissa, jossa olisi ollut näin vähän esteitä. Loistavaa työtä teidän puoleltanne.

Anu Koskinen
Group Controller
Rapala VMC Oyj