Kuvittajat ry kotisivut

Asiakas

Keväällä 2002 perustettu Kuvittajat ry on kuvittajien ammatillinen järjestö. Yhdistykseen kuuluu yli 460 ammattikuvittajaa ja se tarjoaa jäsenilleen monipuolisia jäsenetuja, joita kuvittajat voivat hyödyntää toiminnassaan.

Tavoitteet

Sivustouudistuksen tavoitteena oli päivittää sivusto tähän päivään, sillä sivusto oli vanhentunut sekä ulkoasultaan että tekniseltä toteutukseltaan. Tarkoituksena oli myös nostaa jäsenistön portfoliot sekä Kuvittaja-lehti esille näyttävästi sekä parantaa tiedon löydettävyyttä sivustolta.

Projekti

Suunnittelimme sivuston ulkoasun kokonaan uudestaan päivitetyn visuaalisen ilmeen pohjalta. Toteutimme uuden sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä ja siirsimme vanhan sivuston portfoliot, työnäytteet ja tarvittavat muut sisällöt uudelle sivustolle, muokaten ne samalla uuden sivuston mukaisiksi. Toteutimme myös erilaisia listausnäkymiä sekä teknisesti vaativan suodatuksen portfolioille.

Tulokset

Laajan portfolioalueen ja elämyksellisten Kuvittaja-lehden verkkoartikkelien lisäksi sivustolta löytyy paljon tietoa Kuvittajien toiminnasta, ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, blogi, palkkiolaskuri kuvittajille ja erilaisia lomakkeita. Jäsenet pääsevät itse muokkaamaan portfolioitaan kirjautumalla sivustolle.

Lukuisista kuvittajista koostuvan järjestön valtava tietomäärä on nyt helposti löydettävissä. Konsepto on toteuttanut myös myöhemmin tilaamamme korjaukset ja parannukset aina ripeästi ja ammattitaidolla, kuten vasta sivuston valmistumisen jälkeen avatun galleriamme alasivujen lisäämisen.

Veera Pekkinen
Tuottaja
Kuvittajat ry