Kehys ry kotisivut

Asiakas

Kehitysyhteistyöjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ry on suomalaisten järjestöjen vaikuttajaverkosto, joka on kiinnostunut Euroopan unionin toimista köyhyyden vähentämiseksi globaalisti. Kehys lisää suomalaisten järjestöjen tietämystä kestävästä kehityksestä sekä Euroopan unionin kehityspolitiikasta ja kehitysyhteistyöstä, ja edistää jäsentensä mahdollisuuksia vaikuttaa siihen. Kehys edistää toiminnallaan keskustelua EU:n kehityspoliittisista kysymyksistä Suomessa ja EU:ssa.

Tavoitteet

Vanhasta sivustosta ja julkaisujärjestelmästä oli aika ajanut ohi. Sivuston ilme ei ollut yhteneväinen printtimateriaalien kanssa eikä sivusto skaalautunut mobiililaitteisiin.

Asiakas toivoi uudesta sivustosta paremmin käyttäjiään palvelevaa sekä modernia, raikasta, asiantuntevaa, osallistavaa ja dynaamista.

Projekti

Uudistimme yhdistyksen kotisivut tammikuussa 2017 nopealla aikataululla. Sivusto suunniteltiin loppuun asiakkaan layout-suunnitelmien pohjalta ja toteutettiin kokonaan uudestaan WordPress-julkaisujärjestelmään yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Modernisoimme sivuston ulkoasun asiakkaan toiveiden pohjalta. Selkiytimme sivuston rakennetta ja teimme sivustosta täysin mobiiliresponsiivisen.

Tulokset

Sivusto tarjoaa paljon erilaista tietoa, kuten uutisia, blogikirjoituksia, tapahtumia ja yleistä tietoa, ja palvelee yhdistyksen toimintaa ja järjestöjäseniä entistä paremmin.

Uudistuksen aikataulu oli tiukka, mutta projekti saatiin vietyä onnistuneesti maaliin ja sivusto julkaistiin ajallaan. Asiakas on saanut sivustosta hyvää palautetta.