Helsinki This Week verkkojulkaisu

Asiakas

Strömma Finland palvelee Helsinkiin saapuvia matkailijoita ja tuottaa heille erilaisia vapaa-ajan tapahtumia, kuten kiertoajeluja. Strömma Finland julkaisee myös matkailijoille suunnattua, Helsinki This Week -nimistä ajankohtaista kaupunkiopasta. Helsinki This Week on saatavilla sekä verkkojulkaisuna että painettuna ilmaislehtenä.

Tavoitteet

Helsinki This Weekin vanha sivusto oli teknisesti vanhentunut, mikä haittasi niin lukukokemusta, sisällöntuotantoa kuin mainosmyyntiäkin. Tämän takia sivusto oli aika uudistaa kokonaisuudessaan. Vanha sivusto oli tehty aikoinaan Drupal-julkaisujärjestelmällä ja sen ylläpito ja hostaus oli siirretty meille muutama vuosi aiemmin.

Projekti

Rakensimme sivuston uudestaan WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka sopii erittäin hyvin verkkojulkaisujen alustaksi. Sivusto uusittiin kokonaisuudessaan niin käyttöliittymän, ulkoasun kuin myös tekniikan osalta, tavoitteena tehdä siitä mahdollisimman houkutteleva ja miellyttävä käyttää, sekä mobiililaitteilla että isolla ruudulla. Samalla uusittiin sivuston mainosmuodot ja mainospaikat mainosmyynnin kehittämiseksi.

Tulokset

Projektin lopputuloksena on moderni ja laadukas verkkojulkaisu, joka palvelee matkailijoita hyvin myös tulevat vuodet, niin kännykällä reissussa kuin myös tietokoneella matkaa suunniteltaessa.

Uudet mainospaikat mahdollistavat matkailijoita houkuttelevien mainosten näyttämisen yhtä lailla pienellä kuin isollakin ruudulla, lukukokemusta häiritsemättä.

Jatkamme sivuston ylläpidon, hostauksen ja pienkehityksen parissa.

Yhteistyö kanssanne sujui oikein hyvin. Erityisesti arvostin kykyänne ymmärtää tarpeemme ja tarjota niihin sopivia ratkaisuja. Myös se, että kehitysratkaisut tehtiin hakukoneoptimointi edellä, oli meille erityisen tärkeää. Teillä on asiantuntijuutta, joustavuutta ja kilpailukykyiset hinnat. Projektin läpivientiä helpotti myös se, että saimme kaikki palvelut saman katon alta.

Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Uudesta sivustosta tuli sekä visuaalisesti että teknisesti toimiva ja houkutteleva.

Noora Husu
Marketing Planner
Strömma Finland Oy Ab