Citymuutot hakukoneoptimointi

Asiakas

Citymuutot on täyden palvelun muuttofirma Helsingissä. Citymuuttojen muuttopalveluihin kuuluvat kotimuutot, yritysmuutot ja varastointi.

Tavoitteet

Sivuston orgaaninen hakukonenäkyvyys oli heikkoa ja hakukoneiden kautta tehtävä asiakashankinta oli lähinnä Googlen hakusanamainonnan varassa.

Tavoitteena oli kartoittaa ne toimenpiteet, joilla sivuston orgaanista hakukonenäkyvyyttä saadaan parannettua. Erityisen tärkeää oli näkyvyys niillä hakusanoilla ja -lausekkeilla, jotka liittyvät suoraan yrityksen tarjoamiin palveluihin.

Projekti

Toteutimme City Muutot Oy:lle tehostuspalvelun, joka tuottaa katsauksen asiakkaan digitaalisen markkinoinnin nykytilaan, pohjatiedot, mittarit ja työkalut verkkonäkyvyyden kehittämiseen sekä listan suositelluista toimenpiteistä.

Tehostuspalvelun analyysien lisäksi teimme sivustolle myös käytännön hakukoneoptimointia ja laskeutumissivujen optimointia avainsanatutkimuksen perusteella.

Tulokset

Sivuston orgaaninen hakukonenäkyvyys parani huomattavasti, kuten myös parantuneen hakukonenäkyvyyden tuoma kävijäliikenne sivustolle. Sivuston sisäisellä hakukoneoptimoinnilla ja laskeutumissivujen optimoinnilla on myös välillisesti positiivinen vaikutus Googlen hakusanamainontaan.

Paremmin optimoidut laskeutumissivut parantavat hakusanamainonnan laatupisteitä ja se vaikuttaa positiivisesti mainosten näkyvyyteen ja pienentää klikkihintaa.