Biocodex PhaMe kotisivut

  • Biocodexphame etusivu
  • Biocodexphame pharmaceutical services
  • Biocodexphame our professionals
  • Biocodexphame our articles
  • Biocodexphame pharmacovigilance

Asiakas

Biocodex Pharmaceutical and Medical Services, PhaMe, tarjoaa lääketurvatoiminnan ja -rekisteröinnin asiantuntijapalveluita, lääketieteellisiä palveluita sekä monipuolisia laatu-, auditointi- ja koulutuspalveluita Pohjoismaissa ja Baltiassa. Biocodex PhaMe kuuluu kansainväliseen Biocodex konserniin. Biocodex on itsenäinen vuonna 1953 perustettu lääkeyhtiö, jonka pääkonttori on Ranskassa ja joka toimii yli 120 maassa.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli lisätä kasvattaa Biocodex PhaMe:n verkkonäkyvyyttä ja selkiyttää tarjontaa asiakkaiden näkökulmasta. 

Tavoitteiden saavuttamiseksi aiemmin Biocodex Nordics -sivustolla ollut sisältö eriytettiin omaksi sivustoksi kuitenkin säilyttäen sivustojen yhteneväisyys värien ja typografian osalta. 

Projekti

Projekti aloitettiin sivuston ilmeen ja rakenteen suunnitetteluvaiheella. Olimme aiemmin toteuttaneet Biocodex Nordicsin WordPress-sivuston, joka kloonattiin uuden sivuston pohjaksi. Sivuston ilmeeseen ja rakenteeseen tehtiin muutoksia, jotta PhaMe:n palvelut pystyttiin esittelemän parhaalla mahdollisellla tavalla.

Projektin pohjaksi toteutimme digitaalisen markkinoinnin aloituspaketin, josta oli hyvä jatkaa eteenpäin itse sivustoprojektiin. Kuuntelimme asiakasta tarkalla korvalla suunnittelu- ja kehitysvaiheessa, jotta saavuttaisimme asetetut tavoitteet. Lopuksi testasimme sivuston perusteellisesti useilla selaimilla ja mobiililaitteilla. 

Tulokset

Biocodex PhaMe:n uudet mobiiliresponsiiviset kotisivut julkaistiin kesällä 2019. Uuden sivuston ilme on värikäs, raikas, tyylikäs ja selkeä. Uusien sivujen myötä Biocodex PhaMe:n palvelut on selkeästi eriytetty omalle sivustolleen. 

Sivuston julkaisun jälkeen olemme jatkaneet yhteistyötä kehittämällä edelleen Biocodex PhaMen verkkonäkyvyyttä tarjoamallamme tehostuspalvelulla. Tehostuspalvelun ja uusien verkkosivujen avulla Biocodex PhaMe on valmis vastaanottamaan uuden vuosikymmenen haasteet.