Biocodex Nordics kotisivut

Asiakas

Biocodex Oy on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva innovatiivinen terveydenhuoltoalan yritys, joka on osa maailmanlaajuista Biocodex-konsernia. Biocodex Oy maahantuo, myy ja markkinoi resepti-, sairaala- ja OTC-lääkkeitä sekä vapaakaupan tuotteita, sekä tuottaa yrityksille asiantuntijapalveluita kuten auditointeja, lääkerekisteröinti- ja lääketurvapalveluita.

Tavoitteet

Pitkäaikainen asiakkaamme Algol Pharma Oy ostettiin osaksi Biocodex-konsernia. Samalla yrityksen nimeksi muutettiin Biocodex Oy ja yrityksen ilme vaihdettiin vastaamaan konsernin ilmettä. Vastaavat muutokset tuli viedä myös verkkoon nopealla aikataululla ja mahdollisimman sulavasti. Vanhat kotisivut eivät myöskään täysin vastanneet asiakkaan nykyisiä markkinointitarpeita ja olivat teknisesti vanhentuneet.

Projekti

Suunnittelimme asiakkaalle uuden nimen ja ilmeen sekä nykyisen tarjonnan mukaiset uudet kotisivut. Sivustolla löytyy muun muassa kuvaukset yrityksen tuotteista ja asiantuntijapalveluista, kattavat tiedot henkilökunnasta ja eri maiden yhteystiedoista sekä uutisia. Toteutimme uuden sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Tulokset

Uuden brändin soveltaminen onnistui erinomaisesti ja sivuston markkinointisisältöä, käyttökokemusta, hakukoneoptimointia ja teknisen toteutuksen laatua kehitettiin uudistuksessa huomattavasti aiempaan verrattuna.

Asiakas on ollut tyytyväinen sekä projektin lopputulokseen että apuumme haastavalla aikataululla tapahtuneessa muutosprosessissa. Jatkamme sivuston ylläpidon, hostauksen ja jatkokehittämisen parissa.