Ark-byroo kotisivut

  • Ark-Byroo kotisivut - Etusivu
  • Ark-Byroo kotisivut - Arkkitehtisuunnittelu
  • Ark-Byroo kotisivut - Rakennushistoriaselvitys
  • Ark-Byroo kotisivut - Arkeologiset kenttäpalvelut
  • Ark-Byroo kotisivut - Artikkelit
  • Ark-Byroo kotisivut - Projektit
  • Ark-Byroo kotisivut - Rakennuksen brändi
  • Ark-Byroo kotisivut - Asiantuntijamme ja Ajankohtaista

Asiakas

Ark-byroo Oy on 20-vuotias arkkitehtitoimisto, jonka erikoisalaa ovat rakennus- ja kulttuurihistorialliset selvitykset, arkeologiset tutkimukset sekä arkkitehtisuunnittelun saralla käyttötarkoituksen muutokset ja konservointisuunnittelu. Yrityksen asiakkaita ovat Suomen suurimmat kaupungit ja niiden liikelaitokset, sairaanhoitopiirit, yliopisto- ja korkeakoulukiinteistöt, kiinteistökehitysyhtiöt ja kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, arkkitehti- ja insinööritoimistot, sekä taloyhtiöt.

Ark-byroon visio on kehittyä rakennus-, kiinteistökehitys-, ja kaavoitushankkeita palvelevaksi kulttuuriympäristön johtavaksi asiantuntijayritykseksi Suomessa. Ark-byroon missio on tuottaa lähtökohtia kulttuuriympäristöä koskevaan päätöksentekoon kiinteistökehityshankkeissa ja maankäytön suunnittelussa.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli mm. kasvattaa yrityksen myyntiä, parantaa verkkonäkyvyyttä ja vahvistaa brändikuvaa.

Projekti

Tavoitteiden saavuttamiseksi suoritimme projektin alussa digitaalisen markkinoinnin tehostuspalvelun ja suunnittelimme uuden viestintäkonseptin asiakkaalle, sekä laadimme ohjeet LinkedIn-profiilien kehittämistä ja sisällön hakukoneoptimointia varten.

Projektin lähtökohtana olivat harjoitustyönä tehdyt layout-suunnitelmat tulevasta sivustosta. Projektin alussa suunnittelimme parannukset sivuston rakenteeseen asiakkaan tavoitteiden ja kohderyhmän tarpeiden pohjalta sekä hakukone- ja konversio-optimoinnin parantamiseksi, jotta sivustolle saadaan enemmän kävijöitä ja kävijöiltä enemmän yhteydenottoja.

Projektin aikana Ark-byroo käynnisti myös visuaalisen ilmeensä kokonaisvaltaisen uudistuksen, minkä johdosta sivuston ulkoasu suunniteltiin uusiksi Ark-byroon in-house graafikon Janne Kankkusen toimesta. Sivuston rakennetta suunniteltiin aluksi oppilastyönä. Uusi visuaalinen ilme on hyvin näyttävä ja tyylikäs, ja sen yksityiskohdat ovat tarkoin mietittyjä. Pelkistettyä musta-valko-keltaista ilmettä tukevat erilaiset piktogrammit, animaatiot ja interaktiiviset elementit, joiden viimeistelyyn kiinnitettiin erityistä huomiota.

Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmän avulla, testattiin, siirrettiin julkaisupalvelimelle ja julkaistiin.

Tulokset 

Sivustosta tuli moderni, asiantunteva, tyylikäs ja toimiva. Lopputulos puhuu puolestaan!

Yhteistyömme on jatkunut kotisivujen julkaisun jälkeen jatkokehityksellä ja ylläpidolla. Sivustoa uudistettiin kokonaisvaltaisesti loppuvuodesta 2019 ja alkukeväästä 2020. Uudistuksessa sivustolle tuotiin tyylikästä grafiikkaa, sisältöä uudelleenjärjesteltiin ja käyttöön otettiin uusia kieliä. Uudistuksen myötä Ark-Byroon kotisivut ovat entistä näyttävämmät ja palvelevat aiempaa laajempaa yleisöä suomen, ruotsin ja englannin kielellä.  

Vaikeinta oli itse tietää, mitä haluamme sanoa, mutta Konsepton kyydissä oli helppo matkustaa.

Marianna Heikinheimo
Toimitusjohtaja
Ark-byroo oy