WooCommerce: WordPress-verkkokauppa

Verkkokauppa WordPress-sivustolle WooCommercen avulla

Toteutamme verkkokauppoja WooCommercen avulla osaksi WordPress-sivustoja. WooCommerce on kirkkaasti suosituin ja paras verkkokauppavaihtoehto WordPress-sivustoille.

WooCommercen avulla verkkokauppa voidaan rakentaa osaksi muuta sivustoa ja sen ominaisuuksia. Se on myös paremmin räätälöitävissä kuin useimmat pelkkään verkkokauppaan tarkoitetut alustat.

WooCommerce julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Se saavutti nopeasti suuren suosion ja nykyisin se on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista koko maailmassa. Keväällä 2019 sen arvioidaan olevan alustana 10 % kaikista verkkokauppasivustoista.

WooCommerce on avointa lähdekoodia ja perusominaisuuksiltaan ilmainen. Siihen liittyen on saatavilla paljon sekä ilmaisia että maksullisia lisäosia.

WooCommerce on kustannustehokas valinta

WooCommerce on kokoelma verkkokauppaan liittyvä WordPress-lisäosia. Niiden avulla verkkokauppaominaisuudet voidaan ottaa käyttöön mille tahansa WordPress-sivustolle ja ne voidaan rakentaa osaksi muita sivuston ominaisuuksia.

WooCommercen ja WordPressin etuja ovat muun muassa kustannustehokkuus ja hallinnan vaivattomuus. WooCommerce sopii parhaiten suhteellisen yksinkertaisten tuotteiden ja kohtuullisten tuotemäärien hallintaan.

Verrattuna pelkkään verkkokauppaan keskittyneisiin alustoihin, WooCommerce taipuu joustavuutensa takia paremmin verkkokaupan räätälöintiin sekä erikoisempiin käyttötarkoituksiin.

WooCommerce-verkkokauppa voidaan rakentaa täysin mobiiliresponsiiviseksi sekä monikieliseksi, joten se toimii mobiililaitteilla ja sopii erinomaisesti myös kansainväliseen kauppaan.

WooCommerce integroituu hyvin muihin järjestelmiin

WooCommerce on mahdollista integroida toimimaan yhdessä esimerkiksi toiminnanohjaus-, kirjanpito-, kassa-, laskutus-, varastonhallinta- tai varausjärjestelmän kanssa.

Yleisyytensä takia WooCommercelle löytyy valmiit integraatiolisäosat lukuisiin muihin järjestelmiin ja palveluihin. Valmis integraatio WooCommercen ja useiden muiden järjestelmien välille on saatavilla myös edullisena palveluna.

Mikäli valmista integraatiota ei löydy, WooCommercelle voidaan rakentaa myös omia integraatioita.

WooCommerce-verkkokaupan hallinta on helppoa

Verkkokaupan asioiden hallinta tapahtuu WordPressin selainkäyttöisestä hallintakäyttöliittymästä, samoin kuin muukin sivuston sisällön hallinta.

Yksi WordPressin suureen suosioon johtaneista tekijöistä on sen helppokäyttöinen hallintakäyttöliittymä, jota käyttävät miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Yleisyyden takia WordPressin hallintakäyttöliittymä on jo valmiiksi tuttu monille käyttäjille, joten heidän ei tarvitse opetella uutta.

Oma WooCommerce-teknologiamme

Olemme kehittäneet WordPressiä varten yleispätevät, mutta myös täysin sivustokohtaisesti räätälöitävissä olevat ominaisuudet yli 80 yleiseen sivustotarpeeseen, mukaan lukien verkkokaupan tarpeet. Näin voimme tuottaa sivustoja tehokkaasti, eikä ominaisuuksien toteutusta tarvitse miettiä uudestaan joka sivuston kohdalla.

Mikäli jokin ominaisuus ei löydy valikoimastamme, WooCommerce-lisäosien tai muiden WordPress-yhteisön tuottamien kymmenien tuhansien lisäosien joukosta löytyy yleensä valmista ohjelmakoodia, jonka avulla uusi ominaisuus saadaan helposti toteutettua.

Lisäksi käytämme uusien sivustojen pohjana omaa ”prototyyppisivustoa”, jossa useimmilla sivustoilla toistuvat sekä käyttöä helpottavat asiat on tehty valmiiksi. Tämä nopeuttaa kehitystyötä, säästää kustannuksia ja parantaa laatua.

Sivustoprojektiemme hintaan sisältyy myös julkaisujärjestelmän käyttökoulutus sekä kirjalliset ohjeet kunkin sivuston hallinnasta.

Kattavat WooCommerce-palvelut yhdeltä toimijalta

Palveluihimme kuuluu kaikki mitä verkkokauppaasi liittyen tarvitset: digitaalisen markkinoinnin strategia, WordPress-sivustojen suunnittelu, toteutus, ylläpito, hostaus, optimointi sekä verkkomainonta.

Verkkokauppojen ohella meillä on kokemusta monista muistakin sivustotyypeistä, mukaan luettuna yritysten, tuotteiden ja brändien kotisivut, yhdistysten kotisivut, tuotekatalogit, verkkojulkaisut ja kampanjasivustot.

Lämmin kiitos Konseptolle mukavasta projektista! Missään vaiheessa ei ollut huolta siitä, etteivätkö asiat olisi luonnistuneet. Tiimin kanssa oli helppo työskennellä: pidettiin, mitä luvattiin ja autettiin heti. Myös ohjaus tyylillisesti toimiviin ratkaisuihin oli ystävällistä ja pätevää.

Minna Riikka Järvinen
toiminnanjohtaja
Kehittämiskeskus Opinkirjo

Kiitos hyvästä ja nopeasta duunista.

Jarkko Hakola
toimitusjohtaja
Print&Media Publishing Oy
Taiteilija-verkkolehden uudistus ylitti toiveemme. Kuvataiteilijoiden ammattilehdessä visuaalisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja uusi sivusto tuo hienosti esiin kuvataiteen moninaiset sisällöt. Konsepton asiantuntemuksen ansiosta uusi sivusto myös toimii hyvin eri välineissä. Olemme saaneet uudistuksesta runsaasti myönteistä palautetta.
Miisa Pulkkinen
päätoimittaja
Taiteilija-verkkolehti