Drupal Commerce: Drupal‑verkkokauppa

Drupal Commerce verkkokauppa-alusta soveltuu vaativaan käyttöön

Toteutamme verkkokauppoja Drupal Commercen avulla osaksi Drupal-sivustoja. Drupal Commerce on paras verkkokauppavaihtoehto Drupal-sivustoille.

Drupal Commerce on erittäin joustava ja monipuolinen vaihtoehto, kuten Drupal muutenkin. Drupal Commerce mahdollistaa sekä verkkokaupan että sen hallinnan räätälöinnin täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Drupal Commerce julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Kyseessä oli kokonaan uudelleen suunniteltu ja toteutettu versio vanhemmasta Drupal-verkkokauppalisäosasta nimeltä Übercart. Siitä eteenpäin Drupal Commercen käyttäjäkunta on kasvanut tasaisesti.

Kuten muutkin Drupal-lisäosat, Drupal Commerce on avointa lähdekoodia ja ilmainen.

Drupal Commerce on monipuolinen ja joustava valinta

Drupal Commerce on kokoelma verkkokauppaan liittyviä Drupal-lisäosia. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppaominaisuudet voidaan ottaa käyttöön mille tahansa Drupal-sivustolle, ja ne voidaan rakentaa osaksi muita sivuston ominaisuuksia.

Drupal ja Drupal Commerce ovat turvallinen valinta suurille volyymeille ja kasvuhakuiseen liiketoimintaan: kun verkkokauppa laajenee ja tarpeet mutkistuvat, eivät teknologian asettamat rajat tule helposti vastaan.

Drupal Commerce -verkkokauppa voidaan rakentaa täysin mobiiliresponsiiviseksi ja monikieliseksi, joten se toimii mobiililaitteilla ja sopii erinomaisesti myös kansainväliseen kauppaan.

Drupal Commerce on integroitavissa muihin järjestelmiin

Drupal Commerce on mahdollista integroida toimimaan yhdessä esimerkiksi toiminnanohjaus-, kirjanpito-, kassa-, laskutus-, varastonhallinta- tai varausjärjestelmän kanssa.

Yleisyytensä takia Drupal Commercelle löytyy valmiit integraatiolisäosat moniin muihin järjestelmiin ja palveluihin.

Mikäli valmista integraatiota ei löydy, Drupal Commercelle voidaan myös rakentaa omia integraatioita.

Drupal Commerce -verkkokaupan hallinta on tehokasta ja suoraviivaista

Verkkokaupan asioiden hallinta tapahtuu Drupalin selainkäyttöisestä hallintakäyttöliittymästä, samoin kuin muukin sivuston sisällön hallinta.

Drupalin ja Drupal Commercen hallintapuoli on myös pitkälti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin luomalla tarvittavat näkymät ja toiminnot tapauskohtaisesi. Tämä auttaa esimerkiksi suurten tietomäärien ja monipuolisen sisällön hallinnassa, sekä toiminnan kehittämisessä erilaisten tilasto- ja analytiikkanäkymien avulla.

Oma Drupal Commerce -teknologiamme

Olemme kehittäneet Drupalia varten yleispätevät, mutta myös täysin sivustokohtaisesti räätälöitävissä olevat ominaisuudet yli 80 yleiseen sivustotarpeeseen, mukaan lukien verkkokaupan tarpeet. Näin voimme tuottaa sivustoja tehokkaasti, eikä ominaisuuksien toteutusta tarvitse miettiä uudestaan joka sivuston kohdalla.

Mikäli jokin ominaisuus ei löydy valikoimastamme, Drupal Commerce -lisäosien tai muiden Drupal-yhteisön tuottamien kymmenien tuhansien lisäosien joukosta löytyy yleensä valmista ohjelmakoodia, jonka avulla uusi ominaisuus saadaan helposti toteutettua.

Lisäksi käytämme uusien sivustojen pohjana omaa ”prototyyppisivustoa”, jossa useimmilla sivustoilla toistuvat sekä käyttöä helpottavat asiat on tehty valmiiksi. Tämä nopeuttaa kehitystyötä, säästää kustannuksia ja parantaa laatua.

Sivustoprojektiemme hintaan sisältyy myös julkaisujärjestelmän käyttökoulutus sekä kirjalliset ohjeet kunkin sivuston hallinnasta.

Kattavat Drupal Commerce -palvelut yhdeltä toimijalta

Palveluihimme kuuluu kaikki mitä verkkokauppaasi liittyen tarvitset: digitaalisen markkinoinnin strategia, Drupal-sivustojen suunnittelu, toteutus, ylläpito, hostaus, optimointi sekä verkkomainonta.

Verkkokauppojen ohella meillä on kokemusta monista muistakin sivustotyypeistä, mukaan luettuna yritysten, tuotteiden ja brändien kotisivut, yhdistysten kotisivut, tuotekatalogit, verkkojulkaisut ja kampanjasivustot.

Konsepto on joustava ja erittäin asiantunteva yhteistyökumppani. Konsepton Drupal-erityisosaaminen on ollut tärkeä osa ison yhteisen projektin onnistumisessa. Suosittelemme lämpimästi Konseptoa!
Turkka Saarikoski
copywriter
Mainostoimisto Media M1 Oy
Ketterät kumppanit ovat aina vaan arvokkaampia. Konsepto on yksi sellainen.
Kimmo Peränen
asiakkuus- ja markkinointijohtaja
Lönnberg Painot Oy
We had many nice messages concerning the new website, good job! Thanks again for all.
Audrey Durand
Marketing manager
Rapala France SAS