Myyvät yrityksen kotisivut liiketoimintasi tueksi

Kattavat palvelut yrityksesi digitaaliseen markkinointiin

Tarjoamme kattavat palvelut digitaalisen markkinoinnin strategiasta verkkosivustojen ja verkkokauppojen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon, hostaukseen, optimointiin ja verkkomainontaan asti. Saat meiltä kaiken sen osaamisen, jota laadukkaan yrityssivuston rakentaminen edellyttää.

Voimme toteuttaa tuotekatalogin, verkkokaupan tai sijoittajatieto-osion osaksi yrityksesi sivustoa. Rakennamme sivustoja asiakaslehdille ja erilaisille kampanjoille. Suunnittelemme myös visuaalisia ilmeitä ja markkinointimateriaaleja.

Räätälöityä täsmämarkkinointia bulkin sijaan

Ei ole olemassa kahta samanlaista yritystä. Jokaisella yrityksellä on erilaiset tavoitteet, tuotteet, palvelut, strategia, brändi, markkinat, asiakkaat ja kilpailutilanne. Jokainen asiakkaamme on oman tilanteensa ja toimintansa asiantuntija.

Tämän takia emme tuota bulkkisivustoja, vaan perehdymme huolella jokaisen asiakkaamme toimintaan ja huomioimme selvitetyt asiat kaikessa työssämme. Lopputuloksena syntyy täsmämarkkinointia juuri sinun yritystäsi ja kohderyhmääsi varten.

Konkreettisista tavoitteista toivottuihin tuloksiin

Aloitamme projektin selvittämällä, mitä haluat saavuttaa verkossa, millainen on yrityksesi asiakaskunta, millaisella sivustolla asiakkaitasi voidaan parhaiten palvella, sekä mitä kilpailijasi tekevät verkossa.

Näin voimme suunnitella ja toteuttaa sivuston, joka palvelee asiakkaitasi ja jonka avulla saavutat tavoitteesi.

Vahva brändi erottuu ja pysyy asiakkaiden mielessä

Brändi on paljon muutakin kuin vain nimi ja logo. Siihen kuuluu koko käsitys, mikä asiakkaillasi ja muilla ihmisillä on toiminnastasi.

Vahva brändi on erittäin tärkeä kilpailutekijä mille tahansa liiketoiminnalle. Se viestii toivomiasi asioita, on tunnistettava ja palaa ensimmäisenä mieleen, kun potentiaalisille asiakkaille muodostuu tarvetta tarjonnallesi. Lisäksi se vaikuttaa hintaan, jonka voit asiakkailtasi pyytää, lisäten näin toimintasi arvoa.

Huomioimme brändistrategiasi kaikessa suunnittelussamme ja huolehdimme siitä, että lopputulokset nostavat brändisi arvoa yleisösi mielissä ja ovat linjassa muun markkinointisi kanssa.

Lisäpalveluna voimme myös suunnitella visuaalisen ilmeen ja markkinointimateriaalit yritystäsi varten.

Kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja lokalisoinnista

Mikäli toimintasi on kansainvälistä, tai jos tavoitteenasi on laajentaa toimintaasi ulkomaille, voimme auttaa siinäkin. Meillä on kokemusta merkittävien brändien kansainvälisistä sivustoista, samoin kuin eri kielille käännetyistä ja eri alueille lokalisoiduista sivustoista. Myös teknologiamme soveltuu erinomaisesti kansainvälisten verkkosivustojen toteuttamiseen.

Saavutettavat yrityksen kotisivut

On äärimmäisen tärkeää, että internetin tietomassat ja erilaiset digitaaliset palvelut ovat kaikkien saatavilla. Saavutettavuuden huomioimien verkkosivustojen rakentamisessa on näin ollen arvovalinta, jonka tekemällä edistät ihmisoikeuksia sekä kaikkien osallisuutta ja yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Se on siis vastuullista ja yksinkertaisesti oikein.

Saavutettavuus saattaa olla kannattavaa myös muiden tavoitteidesi näkökulmasta. WHO:n raportin mukaan noin 15 % maailman väestöstä elää jonkinlaisen vamman kanssa, minkä lisäksi monet muutkin tarvitsisivat saavutettavuutta tai ainakin hyötyvät siitä, esimerkiksi iän, sairauden tai vastaavan syyn takia. Huomioimalla tämän ryhmän, arviolta noin 20 % väestöstä, voit kasvattaa kohdeyleisöäsi merkittävästi.

Hyvä saavutettavuus vaatii tapauskohtaista suunnittelu- ja toteutustyötä sivuston rakennusvaiheessa, sekä lopputuloksen huolellisen saavutettavuustestauksen arviointityökaluilla sekä ruudunlukuohjelmilla ja näppäimistöllä. Mikäli tilaat meiltä saavutettavan verkkosivuston, nämä työt sisältyvät sen rakennusprojektiin.

Lue lisää saavutettavista sivustoista ja verkkokaupoista

Mobiiliresponsiivisuus vakiona

Yli puolet kaikista internetin sivulatauksista tehdään nykyisin mobiililaitteilla, joten mobiiliresponsiivisuus kuuluu jokaisen verkkosivuston välttämättömiin ominaisuuksiin. Siksi rakennamme kaikki sivustot mobiiliresponsiivisiksi ja testaamme lopputuloksen huolellisesti erilaisilla mobiililaitteilla. Näin tavoitat kohderyhmäsi juuri silloin kun tarve ilmenee, missä tahansa he ovatkin.

Hakukoneoptimointi tuo jatkuvaa kävijävirtaa

Hienoinkin verkkosivusto on turha, ellei kohderyhmäsi löydä sitä. Selvitämme avainsanasi ja huomioimme hakukoneoptimoinnin sivustoprojektin kaikissa vaiheissa, jotta kohderyhmäsi varmasti löytää sivustolle hakukoneiden kautta.

Lisäpalveluna voimme hakukoneoptimoida sivustoa lisää julkaisun jälkeen kävijäseurannan, kilpailutilanteen ja saavutettujen hakutulossijoitusten pohjalta.

Konversio-optimointi parantaa tuloksia

Kun kävijät on saatu sivustolle, seuraava haaste on saada mahdollisimman suuri osa kävijöistä konvertoitua asiakkaiksi. Huomioimme konversio-optimoinnin suunnittelemalla sivuston psykologisesta näkökulmasta mahdollisimman houkuttelevaksi sekä tavoiteltuun toimintaan ohjaavaksi.

Lisäpalveluna voimme konversio-optimoida sivustoa lisää julkaisun jälkeen kävijöiden todellisesta käyttäytymisestä kerättyjen tietojen pohjalta.

Web-analytiikka auttaa kehittämään toimintaa

Web-analytiikan tarjoama tieto parantaa ymmärrystäsi ja mahdollistaa sivuston sekä muun toiminnan kehittämisen faktojen pohjalta.

Kaikkiin sivustoprojekteihimme sisältyy kävijäseuranta erittäin suositun Google Analyticsin avulla. Sen avulla saadaan tietoa muun muassa kävijöiden käyttäytymisestä, kävijämäärien kehittymisestä ajan suhteen, eri markkinointi- ja optimointitoimenpiteiden vaikutuksista, eri kanavien kautta tulevasta liikenteestä ja paljon muusta. Mikäli sivustollasi on jo käytössä kävijäseuranta, otamme sen tulokset huomioon suunnittelussa.

Lisäpalveluna voimme auttaa raporttien määrittelyssä, kerättyjen tietojen analysoinnissa ja muiden seurantojen käyttöönotossa.

Verkkomainonta kasvattaa volyymia

Sivuston julkaisun jälkeen voit hankkia lisää kävijöitä ja tuoda brändiäsi esille maksullisen verkkomainonnan avulla esimerkiksi Facebookissa, Googlen hakukoneessa ja Googlen Display -verkoston sivustoilla.

Lisäpalveluna voimme muun muassa selvittää kohderyhmäsi käyttäytymistä ja hakusanoja, luoda toiveittesi mukaisia mainoskampanjoita julkaisuvalmiiksi asti sekä hallinnoida ja optimoida kampanjoita jatkossa.

Konsepto on joustava ja erittäin asiantunteva yhteistyökumppani. Konsepton Drupal-erityisosaaminen on ollut tärkeä osa ison yhteisen projektin onnistumisessa. Suosittelemme lämpimästi Konseptoa!
Turkka Saarikoski
copywriter
Mainostoimisto Media M1 Oy
Olemme tyytyväisiä projektin suunnitteluun ja läpivientiin. Sivuston rakentaminen sekä käyttöönotto sujuivat jouhevasti.
Samu Härkönen
toimitusjohtaja
SidontaPlus Oy

Sivustoprojekti vietiin läpi tiiviillä aikataululla. Toteutuksen aikana alkuperäiseen suunnitelmaan tehdyt muutokset ja lisäykset onnistuivat vaivatta ja yhteydenpito toimi ilman viiveitä.

Jatkamme yhteistyötä ja sivustomme kehittämistä yhdessä Konsepton kanssa. Voin suositella lämpimästi heidän palvelujaan.

Sami Koskimaa
toimitusjohtaja
Metsäpalvelu Arvometsä Oy