Vaikuttavat järjestön kotisivut tavoitteidesi tueksi

Kattavat palvelut järjestöjen tarpeisiin verkossa

Tarjoamme kattavat palvelut digitaalisen markkinoinnin strategiasta verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon, hostaukseen, optimointiin ja verkkomainontaan asti. Saat meiltä kaiken sen osaamisen, jota laadukkaan ja käyttäjäystävällisen järjestön sivuston rakentaminen edellyttää.

Sivustojen lisäksi suunnittelemme visuaalisia ilmeitä ja markkinointimateriaaleja.

Räätälöidyt kotisivut edistävät toiminnan tavoitteita

Kotisivut ovat erinomainen väline muun muassa järjestön toiminnasta tiedottamiseen, uusien jäsenten hankintaan, viestinnällä vaikuttamiseen ja paljon muuhunkin.

Aloitetaan projekti keskustelemalla järjestön toiminnasta ja sivustoon liittyvistä tavoitteista yhdessä. Liittyykö toimintaanne tiedonvälitykseen tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyviä tavoitteita? Onko järjestön tarkoituksena ajaa jäsenten etuja tai tukea jäsenten osaamista tai harrastustoimintaa? Vai onko tavoitteena jonkin muun ryhmän auttaminen? Minkälaisia ihmisiä toimintanne kiinnostaa? Entä voidaanko sivuston avulla kasvattaa järjestön jäsenmäärää, kehittää sen toimintaa tai palvella jäseniä käytännön tasolla?

Tietojen pohjalta rakennamme raikkaan ja nykyaikaisen sivuston, joka vetoaa oikeaan kohderyhmään, viestii oikeita asioita, ja tukee järjestösi käytännön toimintaa entistä paremmin.

Sivuston suunnittelu kohderyhmän tarpeisiin

Verkkosivuston suunnittelussa tulee kiinnittää erityistä huomiota tavoiteltujen kohderyhmien mieltymyksiin ja erityistarpeisiin.

Selvitämme heti aluksi, millainen on järjestösi jäsenkunta ja mitä muita kohderyhmiä sillä mahdollisesti on. Huomioimme kohderyhmien tarpeet ja toiveet sekä markkinointi- ja käytettävyysnäkökulmat kaikessa suunnittelussamme. Näin varmistamme, että sivuston käytöstä muodostuu miellyttävä ja vaivaton kokemus.

Lisäpalveluna voimme huolehtia myös sivuston saavutettavuudesta. Erilaisten käyttäjien tarpeet voidaan huomioida muun muassa tekstin suurentamistoiminnolla, ulkoasun pelkistämistoiminnolla, ruudunlukuohjelmien tukemisella, näppäimistökäytön tukemisella, selkokielisyydellä sekä yleisesti hyvällä ja testatulla käytettävyydellä.

Monikielinen sivusto onnistuu helposti

Mikäli haluat tarjota sivustosi eri kielillä, voimme auttaa siinäkin. Meillä on paljon kokemusta monikielisistä sivustoista. Myös teknologiamme soveltuu erinomaisesti monikielisten verkkosivustojen toteuttamiseen ja joustavaan sisällön kääntämiseen resurssien mukaan.

Mobiiliresponsiivisuus vakiona joka sivustolle

Noin puolet kaikista internetin sivulatauksista tehdään nykyään mobiililaitteilla, joten mobiiliresponsiivisuus kuuluu jokaisen verkkosivuston välttämättömiin ominaisuuksiin. Siksi rakennamme kaikki sivustot mobiiliresponsiivisiksi ja testaamme lopputuloksen erilaisilla mobiililaitteilla. Näin tavoitat kohderyhmäsi missä ja milloin tahansa.

Hakukoneoptimointi tuo jatkuvaa kävijävirtaa

Hienoinkin verkkosivusto on turha, ellei kohderyhmäsi löydä sitä. Selvitämme avainsanasi ja huomioimme hakukoneoptimoinnin sivustoprojektin kaikissa vaiheissa, jotta kohderyhmäsi varmasti löytää sivustolle hakukoneiden kautta.

Lisäpalveluna voimme hakukoneoptimoida sivustoa lisää julkaisun jälkeen kävijäseurannan, kilpailutilanteen ja saavutettujen hakutulossijoitusten pohjalta.

Konversio-optimointi parantaa tuloksia

Konversio-optimoinnin avulla mahdollisimman suuri osa kävijöistä saadaan tekemään halutut asiat sivustolla. Suunnittelemme sivuston psykologisesta näkökulmasta mahdollisimman houkuttelevaksi sekä tavoiteltuun toimintaan ohjaavaksi.

Lisäpalveluna voimme konversio-optimoida sivustoa lisää julkaisun jälkeen kävijöiden todellisesta käyttäytymisestä kerättyjen tietojen pohjalta.

Web-analytiikka auttaa kehittämään toimintaa

Web-analytiikan tarjoama tieto parantaa ymmärrystäsi ja mahdollistaa sivuston sekä muun toiminnan kehittämisen faktojen pohjalta.

Kaikkiin sivustoprojekteihimme sisältyy kävijäseuranta erittäin suositun Google Analyticsin avulla. Sen avulla saadaan tietoa muun muassa kävijöiden käyttäytymisestä, kävijämäärien kehittymisestä ajan suhteen, eri markkinointi- ja optimointitoimenpiteiden vaikutuksista, eri kanavien kautta tulevasta liikenteestä ja paljon muusta. Mikäli sivustollasi on jo käytössä kävijäseuranta, otamme sen tulokset huomioon suunnittelussa.

Lisäpalveluna voimme auttaa raporttien määrittelyssä, kerättyjen tietojen analysoinnissa ja muiden seurantojen käyttöönotossa.

Verkkomainonta kasvattaa volyymia

Sivuston julkaisun jälkeen voit hankkia lisää kävijöitä ja tuoda asiaasi esille maksullisen verkkomainonnan avulla esimerkiksi Facebookissa, Googlen hakukoneessa ja Googlen Display -verkoston sivustoilla.

Lisäpalveluna voimme muun muassa selvittää kohderyhmäsi käyttäytymistä ja hakusanoja, luoda toiveittesi mukaisia mainoskampanjoita julkaisuvalmiiksi asti sekä hallinnoida ja optimoida kampanjoita jatkossa.

Konsepton kanssa kommunikoiminen oli helppoa ja saimme jo tarjousvaiheessa selkeitä näkemyksiä siitä, kuinka sivustomme uudistaminen tiukalla budjetilla olisi järkevintä toteuttaa.

Sivujen valmistuttua olemme saaneet kiitosta niiden selkeydestä ja raikkaasta ulkoasusta. Ne ovat selkeät ja helppokäyttöiset myös päivittäjälleen. Uudistukselle asettamamme tavoitteet toteutuivat selkeästi ja uudistus on auttanut meitä nostamaan esimerkiksi sivujen kävijämäärää huomattavasti.

Voin hyvin suositella Konseptoa sivustouudistuksen tekijäksi.

Tuuli Vuori
viestinnän ja vaikuttamistyön asiantuntija
Suomen Rauhanliitto ry

Kiitos kovasti Operight.fi-sivuston uudistuksesta! Meillä kaikki ovat olleet yllättyneitä miten hyvin projekti ja uudistus eteni ja kaikki toimii, saitte todella kiitosta monesta suunnasta.

Anni Wargh
Training Manager
IPR University Center

Lämmin kiitos Konseptolle mukavasta projektista! Missään vaiheessa ei ollut huolta siitä, etteivätkö asiat olisi luonnistuneet. Tiimin kanssa oli helppo työskennellä: pidettiin, mitä luvattiin ja autettiin heti. Myös ohjaus tyylillisesti toimiviin ratkaisuihin oli ystävällistä ja pätevää.

Minna Riikka Järvinen
toiminnanjohtaja
Kehittämiskeskus Opinkirjo