Fitpolestore verkkokauppa

Asiakas

Fitpolestore-verkkokauppaa pyörittää liikuntavälineisiin ja -konsepteihin erikoistunut Ahlsport Oy. Kuluttaja-asiakkaiden palvelemisen lisäksi yritys tarjoaa tuotteitaan erilaisina b2b-ratkaisuina.

Fitpolestore-verkkokaupan tuotevalikoima koostuu pääasiassa Fitpole-brändin mukaisista tanssitangoista ja niiden varaosista. Fitpole-tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kookoonpano hoidetaan kokonaan Suomessa. Tuotteiden suunnittelussa painotetaan erityisesti käytettävyyttä, designia ja kestävää kehitystä.

Ahlsport Oy tekee jatkuvasti yhteistyötä tankkotanssin ammattilaisten kanssa ja kouluttaa FIPO-koulutusohjelman kautta tankotanssin ohjaajia. FIPO-koulutuksen suorittaneet sertifioidut ohjaajat toimivat Fitpole-tanssitankojen kanssa ja opastavat asiakkaat alkuun vauhdikkaan lajin parissa.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli rakentaa uusi Shopify-verkkokauppa Fitpolestore-brändille. Ahlsport oli aiemmin käyttänyt jo vanhentunutta Magento 1 verkkokauppa-alustaa, joka oli nyt vaihdettava nykyaikaiseen verkkokauppa-alustaan.

Projekti

Asiakkaalla on kokemusta verkkokaupoista jo pidemmältä ajalta, joten toiveena oli tehdä mahdollisimman paljon itse. Sovimme, että autamme pääasiassa konsultoiden ja neuvoen. Projektin aikana päädyttiin siihen, että apuamme tarvitaan myös mm. teemoituksessa, vahvistusviesteissä ja kieliversioiden käyttöönotossa. Verkkokauppa rakennettiin näin yhteistyössä valmiiksi ja julkaistiin.

Tulokset

Projektin lopputuloksena lanseerattiin moderni, monikielinen ja responsiivinen Shopify-verkkokauppa Fitpolestore-brändille. Uusi verkkokauppa vastaa asiakkaan toiveita ja on testattu toimivaksi erilaisilla päätelaitteilla.

Jatkamme hyvin alkanutta yhteistyötä ja autamme jatkokehittämään verkkokauppaa tarpeen mukaan.

Julkaistu: 2022
Asiakas: Ahlsport Oy
Ratkaisut: Verkkokauppa
Shopify logo