Aioni verkkokauppa

Asiakas

AIONI kirjakauppa & antikvariaatti aloitti toimintansa vuonna 2022 verkossa ja kivijalkamyymälässä. Liike on aiemmin palvellut asiakkaita Kampissa 33-vuoden ajan nimellä AATMA. Uuden omistajan myötä kirjakauppa jatkaa kulttuurista perintöään ja laajentaa verkkokaupan puolelle. Uudistettu myymälä palvelee asiakkaita vastedes Helsingin Ullanlinnassa.

AIONIN laaja kirjavalikoima kattaa mm. filosofiaa, antiikin kirjallisuutta, kulttuuria ja historiaa, uskonnontutkimusta, psykologiaa, kansanperinteitä, elämäntaitoa ja terveystietoa. Valikoimassa painotetaan erityisesti esoteerista kirjallisuutta, joka pitää sisällään laajan kirjon viisausperinteitä ja henkisiä liikkeitä. Uusien kirjojen lisäksi myynnissä on myös käytettyjä kirjoja, joita AIONI ostaa ja ottaa vastaan jatkuvasti.

Tavoitteet

Asiakas oli jo ennen yhteydenottoaan tehnyt valinnan Shopify-alustasta ja aloittanut verkkokaupan rakennustyön. Näin ollen projektin tavoitteeksi asetettiin verkkokaupan viimeistely ja julkaisussa avustaminen.

Projekti

Verkkokauppa rakennettiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Meidän roolinamme oli neuvoa ja rakentaa tietyt hankalammat kohdat verkkokaupasta. Aloitimme projektin kartoittamalla asiakkaan tarpeita ja arvioimalla tarvittavia ratkaisuja / työmäärää. Suurin tarve avullemme oli tuotteiden massatuonnissa ja niihin liittyvien metatietokenttien määrittämisessä. Lisäksi teimme teemoitusta ja mobiilioptimointia sekä avustimme tuotelistauksen suodatusten käyttöönotossa. Opastimme myös asiakasta siinä, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon uutta Shopify-verkkokauppaa avattaessa.

Tulokset

Projektin lopputuloksena AIONI kirjakauppa & antikvariaatti on valmiina palvelemaan tiedonnälkäisiä asiakkaita brändin mukaisella verkkokaupalla.

Monipuolisten suodatusvalintojen avulla laajan kirjavalikoiman selailu on helppoa ja verkkokauppa toimii hyvin eri päätelaitteilla. Shopify on laadukas SaaS-alusta, jonka luotettavat maksu- ja toimitustavat takaavat, että asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ostoksilla AIONIN verkkokaupassa.

Jatkamme yhteistyötä AIONI kirjakauppa & antikvariaatin kanssa ja kehitämme verkkokauppaa edelleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Julkaistu: 2022
Asiakas: Kirjakauppa Aioni
Ratkaisut: Verkkokauppa
Shopify logo